2014-11-20 09:30:30• hírek • Blikk.hu

Viccelődnek a mirigyesek a halott Cipővel

Morbid mellékíze lett az Irigy Hónaljmirigy új lemezének. A paródiabrigád pályafutása során először jelentetett meg olyan felvételt, amely egy évekkel ezelőtt elhalálozott énekes, nevezetesen Bódi László Cipő emlékét teszi humor tárgyává...

„Ó, én barom, hittem neked, a kismadárnál rosszabb már nem jöhet, a cipőt húzzuk fel a lábra, a kacsát meg vigye el a nátha" - hallható a Szájber gyerek, kérjél bocsánatot című felvételen, amely az új Mirigy-albumon került a boltokba.

- Ezt a paródiát még évekkel ezelőtt csináltuk az egykori tévéműsorunkhoz, és bevallom, nem is emlékeztünk arra, hogy utalás van benne Cipőre. Azért csak most került lemezre a nóta, mert ezúttal azokat a kiadatlan feldolgozásainkat gyűjtöttük csokorba, amelyekre időközben megérkeztek a feldolgozási engedélyek - magyarázkodott Sipos Tomi, a dal énekese, aki szerint véletlen, hogy az egykor ironikusan mókás tartalmat másfél évvel Cipő halála után tették fel egy CD-re. - Akkoriban ez volt a véleményünk, de ez a részlet most csak­ugyan elkerülte a figyelmünket. Nem voltak előttünk a szövegek, amikor a lemezt szerkesztettük...

Megkerestük a Republic zenekart, hogy mit szólnak a kollégák nem szándékos, de ízléstelen tréfájához, mire azt a tömör választ kaptuk, hogy a tagok nem kívánnak a témával foglalkozni.

Cipő húga ugyanakkor érthető módon sajnálja, hogy ez a szám felkerülhetett egy lemezre ezzel a szöveggel.

- Egyáltalán nem örülök, hogy lemezen is megjelent a dal, mert ez így tényleg morbid, ráadásul a bátyám soha nem volt híve az ilyen paródiáknak - fogalmazott Bódi Marica, és felidézte, bátyjának korábban is volt problémája az Irigy Hónaljmiriggyel. - Nem szerette, ha utánozzák, és nem is adott nekik soha paródiaengedélyt, ezért fel is volt háborodva, amikor hallotta, koncerten már előadták a Szállj el, kismadár átiratát, egy klipjükben pedig olyan kabát volt az egyik tagon, amilyet Laci viselt akkoriban. Ugyanakkor kétségtelen, ezek a paródiák valahol talán azt is igazolják, hogy Laci igazi jelenség volt.

Olvasson még több bulvár hírt a Blikk.hu oldalon. Kattintson ide és ott terem!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: